vrijdag 19 april 2024

Opstart 2024 !

 Beste mensen 

Het was alweer een tijd geleden dat ik nog eens de tijd vond om in mijn pen te kruipen. Graag herneem ik vanaf nu de berichten op de blog om het reilen en zeilen van Sail4Children met jullie te delen. Deze winter werd er een winterprogramma uitgewerkt voor onze 7 partners. Hierbij lag de klemtoon op oa. zwemtrainingen voor kinderen en hun context, kinderyoga sessies en klimtraining met ondersteuning van Prusik. De kapitein mocht in het voorjaar op time-out met Prusik en Boswachter Jos, samen met een aantal jongeren, om ook de helende kracht van de groene natuur en meer bepaald het Ardens bos en zijn ritme te ervaren. 


Ondertussen is de boot helemaal op orde gezet om het nieuwe vaarseizoen aan te vatten. Zij ging afgelopen week in het water en wacht ongeduldig op de nieuwe bemanningen. 

Dit jaar zetten we vooral in op meer flexibiliteit voor de partners en andere aanmelders via de "open-aanbod" dagen. Dit zijn dagen die ingevuld worden met dringende hulpvragen vanuit de verschillende aanmelders binnen regio Brugge/Oostende.

Vele zeegroeten

Kapitein Ruben  Geen opmerkingen:

Een reactie posten