woensdag 30 september 2020

Werkelijk opmerkelijk!

 Update!

Deze zomer was wat anders dan anders, zacht uitgedrukt. Iedereen weet wel waarom. We slaagden er toch in om, samen met Els en Bart, een mooi zeilkamp te realiseren. We sliepen dit keer in ons eigen bed, in ons vertrouwde nest. Samen gingen de 3 leeftijdsgroepen op pad en konden genieten van tal van water-activiteiten. Hieronder wat foto's....

Begin augustus was het tijd voor het jaarlijks Tronkestik landkamp. Er werd voor deze editie voor het eerst samengewerkt tussen de OUTdoormodule  met Ruben en de Zorg&TrainingsModule met Loes, Allyson en Ellen. Tijdens dit landkamp herontdekten we onze dichte omgeving ipv De Ardennen en gingen we op onderzoek in het Brugse ommeland. De vier leeftijdsgroepen waaronder de mini's ( 3-6 jaar) konden hun eerste kampervaringen meemaken onder het thema  "werkelijk opmerkelijk"!

In de 2helft augustus mocht Sail4children terug gezinstochten en individuele tochten uitvoeren. OEF! Gezinnen van oa. CKG 't kapoentje Oostende en Tronkestik ECGG konden genieten van ons zeilaanbod samen met individuele cliƫnten van OOOC De Zandberg.

In september konden we onze werking verder zetten met vaartochten voor OBC de Berkjes en Trainingsactiviteiten voor het Tronkestik maar helaas geen zeiltochten voor de Time-outprojecten van Herkern  wegens dat hardnekkig Coronavirus. 

Stay safe and keep the light on!Geen opmerkingen:

Een reactie posten